Onze Activiteiten

RESERVEER EEN ACTIVITEIT

High Tea Workshop

We beginnen met een kopje thee of koffie met wat lekkers en we leggen uitgebreid uit wat we gaan doen. Afhankelijk van het aantal personen maken we diverse items. Deze items zullen bestaan uit een selectie van scones, marmelade, hartige hapjes, sandwiches, taarten, koekjes, versierde suikerklontjes, chocolade, etc. Ook vergeten we het aankleden van de high tea tafel niet en daarna gezellig alles proeven.
We schenken thee en vertellen hierover van het theehuis Betjeman & Barton en vertellen hier over een theehuis wat al bijna 100 jaar bestaat of we zetten een vers potje slow koffie.

High Wine Workshop

We beginnen met een kleine introductie van tea cocktails en leggen uitgebreid uit wat we verder gaan doen. Afhankelijk van het aantal personen maken we diverse items. Deze zullen bestaan uit een selectie van hartige hapjes, quiche, groenten surprises, cappuccino van soep, tompoezen van groente, open ravioli etc. We dekken de tafel feestelijk en gaan heerlijk genieten van alle lekkernijen.

Groen Workshops

Een leuke creatieve groenworkshop die kunnen we naar gelieve invullen. We hebben losse thema workshops aangepast aan het seizoen. We bespreken uw wensen en creëren een leuke op maat gemaakt workshop. De individuele workshops waarbij u kunt inschrijven ziet u in de agenda. De workshops zijn uit te breiden met een lunch of diner.

Creatieve Workshops

We werken met klei, pimpen vazen, maken bloesem takken en verzinnen steeds wat nieuws aangepast aan het seizoen of thema. We overleggen dit voor een workshop op maat.

Annie Sloan Workshops

De Annie Sloan Chalk Paint is een verf die zeer makkelijk in het gebruik is en mensen de kans geeft direct creatief te zijn. Er hoeft niet geschuurd of gegrond te worden. De verf is makkelijk overschilderbaar dus je kunt blijven veranderen. De workshops zijn per dagdeel of per dag. We laten kennis maken met de verf of gaan al verder met gevorderde cursisten.

Slow Cooking

Slow cooking met de aga cooker
De kooktechnieken van bereiden bij een lage temperatuur, au bain marie koken van vis, bouillon trekken, groenten koken met stoom, stoofvlees maken, en langzaam garen van vlees. Dit is vooral een workshop voor de aga cooker liefhebber.

Outdoor Cooking

Buiten-beleving, authenticiteit samen met passie geven een culinaire invulling met elementen die zorgen voor een lekker ontspannen sfeer en heerlijk eten. We koken met kolen en hout met de Big Green Egg en de houtoven Le Gooker. De Big Green Egg kunnen we ook overal mee naar toe nemen, bij u op locatie maar ook samen met de sloepentocht of bootparty. Vraag naar de mogelijkheden en we maken er een feestje van.

Thuisbakker

Recepten en baksel om lekker thuis te bakken. We hebben de ingrediënten uitgezocht en de recepten gemaakt en deze gaan we overbrengen naar de enthousiaste thuisbakker.

Geuren en Kleuren

Wat kun je met de ingrediënten van parfum in de keuken en wat kun je met kleuren. Een ontdekkingstocht in de wereld van geuren en kleuren. Lavendel en rozen zijn hier een mooi voorbeeld van, dit kennen we allemaal, maar wat als we dit combineren met rozen limonade en lavendel thee…

Proeverijen

Chocolade Proeverij
Er bestaan vele soorten chocolade wit, melk en puur en al deze producten hebben een ding gemeen ze ontstaan vanuit de cacaoboon. Een chocolade beleving met uitleg over cacao door Willies cacao, je neemt hierna nooit geen industriële chocolade meer.